Până pe 25 decembrie, toate magazinele Auchan din țară se transformă într-un adevărat Târg de Crăciun


Crăciunul se apropie cu pași repezi și începe agitația pentru căutarea decorațiunilor de Crăciun, așa că anul acesta am decis să optimizez totul, să-mi fac cumpărăturile la Auchan și în același timp să-mi găsesc aici tot ce am nevoie pentru a intra in spiritul sarbatorilor de iarna. Auchan mă așteaptă cu 4 colectii noi Actuel speciale de Crăciun. De la decoratiunile de brad, la accesorii decorative pentru casa, până la cele mai mici detalii privind împachetarea cadourilor de Crăciun, toate se regăsesc în cele 4 colecții de Crăciun. Așa că e simplu, fac un drum la Auchan și casa intră în atmosfera sărbătorilor de iarnă.

Până pe 25 decembrie, toate magazinele Auchan din țară se transformă într-un adevărat Târg de Crăciun, oferind o paletă largă de produse de sezon din care clienții pot alege tot ce își doresc.


Colecțiile de decorațiuni unice, marcă proprie Actuel, care se regăsesc anul acesta în magazine, sunt formate din peste 400 de articole distincte și sunt ediții exclusive, reînnoite în fiecare an în proporție de 90%.

Pentru sărbătorile de anul acesta, Auchan propune clienților 4 teme speciale, cu stiluri diferite, pentru toate gusturile: Santa’s Workshop, A day in winter, Mountain Holidays și Christmas Cocoon. Colecțiile includ articole diverse precum decorațiuni pentru împodobirea bradului, de la globuri, beteală, figurine deosebite sau instalații luminoase exclusiv cu LED, pentru un consum redus de energie.

Santa’s Workshop este o colecție în stil neo-vintage, veselă, care face trimitere la amintirile din copilărie și evocă un sentiment cald și reconfortant, unde se regăsesc personaje notorii precum spiridușii Moșului, renul Rudolph, gnomi, spărgători de nuci, dar și multe miniaturi vintage (mașini de colecție sau jucării din lemn).

A day in winter reprezintă o colecție inspirată din natura înzăpezită și mizează pe personaje din nordul îndepărtat, precum urși, pinguini, reni și zâne.

Mountain Holidays ajută la crearea unei atmosfere în care predomină culori precum albastru închis, bleumarin și nuanțe de cupru, și în care sunt prezente personaje emblematice cum ar fi animalele pădurii, schiori sau figurine echipate pentru sporturile de iarnă.

Nu în ultimul rând, Christmas Cocoon oferă Crăciunului un aer boem, în care predomină finisaje rafinate, elemente din iută, dar și figurine de poveste ilustrate prin zâne, îngerași, decorațiuni simbolice precum capcane de vise, toate cuprinse în culori pale, note de teracotă și roz pudrat.

Printre noutățile din acest an se numără și instalațiile luminoase cu un număr mai mare de luminițe, dar și cu forme deosebite – perdea, țurțuri, plasă sau chiar instalații modulare, echipate și cu funcție muzicală.

La capitolul jucării, clienții au la dispoziție o gamă formată din peste 3000 jucării, 20% dintre acestea fiind articole din gama proprie Auchan OneTwoFun, concepută pentru toate vârstele, de la bebeluși, până la adulți. Aceasta include plușuri, jucării pentru activități creative, jocuri de asamblat, vehicule și seturi de joacă, până la jocuri de societate și educative. Totodată, Auchan pune la dispoziția clienților numeroase jucării care sunt fabricate cu grijă pentru mediul înconjurător. Astfel, clienții pot alege dintre 6 game de plușuri realizate 100% din reciclarea PET-urilor de plastic, jucării din lemn controlat FSC (lemn cu origini cunoscute și care nu provine din surse considerate inacceptabile) și jucării în al căror ambalaj nu se regăsește plastic. În plus, o parte din acestea sunt și jucării Montessori.

Pe întreaga durată a sezonului dedicat sărbătorilor de iarnă, Auchan a pregătit o mulțime de prezentări, activări speciale și extra beneficii pentru cei peste 1 milion de membri din programul de fidelitate MyCLUB Auchan. 

Am plecat cu coșul plin de decorațiuni, semn că Sărbatorile de Iarnă pot începe. Anul acesta împodobim bradul și casa cu Auchan.

You May Also Like

Arad Open Air 2019

Unde bem cea mai bună cafea de specialitate din Timișoara?

But first coffee