Arad Open Air 2019

La 35 km de Timișoara se va desfășura cel mai mare festival de muzică din vestul țării, Arad Open Air. În perioada 28-30 iunie, pe aeroportul din Arad vă puteți delecta cu unii dintre cei mai importanți artiști ai momentului. Dacă anul trecut, peste 30.000 de oameni au participat la festival, anul acesta se așteaptă ca afluența publicului să fie și mai mare.

Anul trecut, Goran Bregovici, alături de ”Wedding and Funeral Band, au oferit un spectacol memorabil, în ritmurile balcanice care l-au consacrat. Publicul numeros a cântat şi a dansat fără oprire pe fiecare melodie a artistului şi a band-ului său.

Anul acesta, organizatorii au adus pe scena AOA nume grele ale muzicii house, precumPaul Van Dyk, Markus Schulz (unul din cei mai în vogă DJ ai momentului), Burak Yeter, Swanky Tunes, Mahmut Orhan, Manuel Riva. Desigur nu vor lipsi și formațiile românești, BUG Mafia, CTC, DOC, Șatra B.E.N.Z., Grasu XXL, Petre Inspirescu și altii.

Bieletele le poți cumpăra de aici. În cadrul festivalului vor fi două scene: Main Stage și ABC Stage. Programul pe zile este următorul:

Vineri, 28 iunie la Main Stage vor cânta: BUG Mafia, Burak Yeter si Swanky Tunes, in timp ce la ABC Stage vor cânta DOC, Barac, VLF, Gojira & Planet Earth si altii.

Sâmbătă, 29 iunie vor intra în scenă la Main Stage Mahmut Orhan, Mattn si altii, iar la ABC Stages Petre Inspirescu, Satra B.E.N.Z., Tulbure, Vladimir si altii.

În ultima zi a festivalului, duminică, 30 iunie,atmosfera va fi încinsă de Paul Van Dyk si Markus Schulz la Main Stage, in timp ce la ABC Stage vor inchide festivalul Grasu XXL, Vali Barbulescu, James Aki, R.U.A. și alții.

Ediția din 2019 a Arad Open Air Festival va oferi participanților o experiență UNICĂ, Dinner în the Sky. Astfel, participanții se vor putea bucura de o experiență inedită, luând masa la 50 de metri înălțime, bucurându-se de această experiență specială pe toată durata festivalului. Dinner în the Sky va fi disponibilă în toate zilele de festival, fiind doar una dintre activitățile dedicate spațiului din cadrul festivalului. Locurile sunt limitate, și anume  22 persoane/urcare, așa ca grabiti-vă să vă achiziționați un bilet.

Participanții care își achiziționează un bilet la Dinner în the Sky @ AOA, beneficiază de un abonament de 3 zile la Arad Open Air Festival, iar participanții care au deja un abonament achiziționat pentru Arad Open Air beneficiază de reducere. Puteti alege între: Wine tasting în the Sky – cu ridicări de 20 minute, unde puteți savura vin și cele mai delicioase preparate! Prețul include aperitiv finger food și degustarea a 3-4 feluri de vinuri, prosecco, apă și un abonament 3 zile festival. Pretul este de 100 lei, în cazul în care ai deja un abonament achiziționat și 200 lei, dacă nu ai cumpărat un abonament, sau
VIP Dinner în the sky – cu ridicări de câte 1h 15 minute, unde te poți bucură de o atmosferă de poveste pe acordurile de vioară ale Alexandrei Violin și de cele mai delicioase preparate! Prețul include un meniu complet: aperitiv, fel principal, desert și degustarea a 3-4 feluri de vinuri, apă, suc și un abonament VIP 3 zile festival. Prețul este de 750 lei. Biletele le puteți cumpăra de aici.

În cadrul festivalului se va organiza și un campionat de paintball cu premii (locul 1, un weekend pentru toată gașca la Vama Veche – incluzînd cazare și transport, iar premiul 2 întâlnirea cu Markus Schulz și un voucher în cadrul festivalului de 1.200 lei).

Accesul la festival este permis începând din data de 28 iunie, ora 19:00, până pe 30 iunie, ora 09:00. Copiii de până la 10 ani vor avea intrarea liberă.

Let’s have an Open Air weekend experience together!

Photo credit: Arad Open Air

You May Also Like

Până pe 25 decembrie, toate magazinele Auchan din țară se transformă într-un adevărat Târg de Crăciun

Unde bem cea mai bună cafea de specialitate din Timișoara?

But first coffee