Festival of Lights, un spectacol extraordinar de lumini, proiecții artistice, artificii și jocuri de lasere.

Între 29 decembrie și 2 ianuarie timișorenii se vor bucura de Festival of Lights, un spectacol extraordinar de lumini, proiecții artistice, artificii și jocuri de lasere.

Evenimentul marchează trecerea în anul 2023, anul în care Timișoara devine Capitală Europeană a Culturii.

Traseul Piața Unirii – Bastionul Maria Theresia va fi unul spectaculos, pe clădirile emblematice ale orașului putând fi admirate instalații new media, video mapping și light design.

„Drumul luminii”, de la Muzeul de Artă până la Bastionul Maria Theresia, va fi construit cu instalații luminoase ale artiștilor naționali și internaționali. Punerea în scenă artistică a clădirilor și străzilor vor duce vizitatorii într-o lume misterioasă și magică. Show-ul de lumini va începe în 29 decembrie și va avea loc in fiecare zi între orele 18.00 – 22.00. Seară de seară proiecțiile vor scălda în culoare Palatul Baroc, implicând spectatorii în povestea interactivă și vor scoate la lumină detalii arhitecturale nemaivăzute.

În noaptea dintre ani va urca pe scenă artistul spaniol Danny Avila, unul dintre cei mai cunoscuți DJ din Europa alături de Prophecy, DJ Dark și Alex Super Beats.

Cu puțin înainte de ora 00:00, ne vom bucura împreună de un show senzațional produs de Directed Shows, aceeași ce au produs cele mai inedite momente de la Untold sau Neversea.

În prima zi din 2023, vom dansa alături de Dirty Nano, John Trend Și Jay Ko.

Accesul pe perioada festivalului este liber.

You May Also Like

Electroruga de Buzad 2019

Timișoara Street Food Carnival

5 locuri instagramabile din Timișoara

Septembrie cu iz de Plai