Electroruga de Buzad 2019


În ultimul weekend al lunii august (30 august-1 septembrie), departe de tumultul orașului, în dealurile Lipovei la Buzad va avea loc Electroruga de Buzad. Festivalul sau Electroruga, este unul mai puțin obișnuit, fiind destinat atât celor mari cât și celor mici.

Pentru a se bucura de o experiență cu adevărat inedită, pe lângă concerte, cei prezenți vor avea parte și de activități mai puțin obișnuite la un festival de muzică. Astfel, cei ce vor veni în festival vor avea parte de un atelier de graffiti, atelier de metode alternative de fotografiere, atelier de djembe și instrumente creative, yoga, drumeții.

Printre cei care se asigură că veți avea la activ câțiva kilometri dansați se numără Technimatic, Rockwell, Black Sun Empire, Antwerp Gipsy Ska Orkestra, Cred că sunt Extraterestru, Silent Strike, Sofa Surfers, Ken Pith, Kosmic Blues, Moonlight Breakfast, Mungo’s Hi Fi, Orkid, Sam Binga, Wicked Dub Division și Alt Om, Bully, Iorga, Nipple`s Delight, Tzuc, UFe de la crew-ul Vinyl Rum Tapas and Wine (VRTW), Acetobă, VAG, Kojok, Soulheads, George Allen și Zoleevee, dar și crew-uri locale precum AnonimTM, Atelier22, Bass Request, Launmomentdat, Purge Crew și Souledout. Vor fi mai multe scene, main stage, night stage. Line-up-ul complet și locul unde vor cânta îl poți găsi aici.

Va exista o zonă de food, așa că puteți sta liniștiți mai multe ore pentru a vă bucura de toate activitățile, dar și o zonă de beauty unde vă puteți pregăti look-ul de festival.

Timp de două zile, artista Roxie Netea va realiza un graffiti pe pereții vechii stații de autobuz din Buzad, în fața Căminului Cultural din localitate.

Un lucru inedit în cadrul festivalului este atelierul care îi învață pe cei interesați metode alternative de fotografiere. Dacă sunteți amatori de drumeții și vreți să descoperiți minunata zonă din apropiere, veți avea ocazia să mergeți într-un tur ghidat și să înțelegeți istoria meleagurilor ce găzduiesc festivalul și care, în trecut, reprezentau zona unde veneau multe celebrități la vânătoare.

Cei prezenți se vor bucura de: înălțat kite-uri, un atelier de ilustrații manga, un atelier de producție al ciocolatei artizanale, un atelier de percuție africană la djembe, dar și alte ateliere.

În plus, veți avea ocazia de a juca volei și badminton, de a vă răcori la activitatea de ”lupte cu puștile de apă” și de a vă relaxa în hamacele și pe beanbags-urile din zonele special dedicate.

Abonamentele se pot achiziționa de aici, din rețeaua bilete.ro și de la D`arc Timișoara și D’ARC pe mal, Aethernativ, Cuib D’arte, Scârț loc lejer, Librăria La Două Bufnițe, Stația de Cafea și Hostel Costel. Prețul unui bilet începe de la 119 lei.

Copiii cu vârsta sub 12 ani și persoanele cu dizabilități au acces gratuit.

Vă propun să terminăm vara în forță, așa cum am început-o. Ne vedem la Electrorugă.

You May Also Like

Festival of Lights, un spectacol extraordinar de lumini, proiecții artistice, artificii și jocuri de lasere.

Timișoara Street Food Carnival

5 locuri instagramabile din Timișoara

Septembrie cu iz de Plai