5 locuri instagramabile din Timișoara

Nu este Timișoara orașul perfect pentru poze dar are cu siguranța și el anumite locuri instagramabile. Indiferent de anotimp Timișoara este generoasă și merită fotografiată.
Mai jos va propun 5 locuri care cu siguranța merită imortalizate.


1. Casa Bruck – aflată în Piața Unirii, este poate cea mai pozată clădire din Timișoara. Indiferent dacă este vară sau iarnă, clădirea este superbă, culorile acesteia fiind deosebite. Puteți citi mai multe despre aceasta clădire aici. Practic întreaga Piață este instagramabilă, o poză din orice colț al acesteia care să cuprindă Domul sau clădirile din piață fiind memorabilă.

2. Malul Begăi – indiferent de anotimp, Bega poate oferi priveliști deosebite. Așa că oricând ești în goana după like-uri, o poză pe mal te salvează. Primăvara, malul Begăi este superb, copacii înfloriti de pe mal fiind cei mai fotografiați. Primăvara se dă startul pozelor pe mal cu copacii înfloriți!

3. Strada Alba-Iulia în perioada umbrelelor. Umbrele colorate sunt cu siguranța atracția Timișoarei în perioada aprilie – iunie când sunt pe cer. Este perioada în care strada devine neîncăpătoare, lumea venind pentru a imortaliza cerul colorat cu umbrele.

4. Castelul din Parcul Copiilor Ion Creangă este și el un loc instgramabil în Timișoara. Castelul cu poarta lui albastră este atracție atât pentru cei mici cât și pentru cei mari, la fel și castelul de turtă dulce aflat în apropiere. În parc putei găsi si un graffiti deosebit de frumos.

5. Piața Operei la fel ca și Piața Unirii oferă posibilități nebănuite de a fi pozată. Piața Operei este superbă atât sub nămeți, cât și primăvara. Nu uitați dacă doriți o poză bună vă recomand să veniți seară târziu sau dis de dimineața când nu e forfotă mare.

Acestea ar fi câteva din locurile instagramabile din Timișoara, pe care vă astept să le pozați și să le postați.
Nu uitați dacă vă faceți poze în aceste locuri folosiți hashtag-urile #lostintimisoara și #timisoaravibrează.

You May Also Like

Festival of Lights, un spectacol extraordinar de lumini, proiecții artistice, artificii și jocuri de lasere.

Electroruga de Buzad 2019

Timișoara Street Food Carnival

Septembrie cu iz de Plai