Timișoara vibrează #spontan

A venit vara…e vremea party-urilor în aer liber când abia aștepți weekendul să ieși cu prietenii la un pahar de vin să socializezi.
Un nou concept de party a apărut în Timișoara…Spontan la Apus. Ideea unor nopți dedicate socializării s-a născut spontan, iar eventurile lor vor deveni cu siguranță un must go.
Petrecerile au loc de fiecare dată în altă locație ce se anunță cu 24 ore înainte de desfășurare, iar intrarea are loc pe bază de brățări. Am fost la două asemenea petreceri, la Vox Technology Park și la Thesaurus în vie, este party-ul ideal care începe undeva în jurul orei 17 și durează până la miezul nopții.
La Vox Technology Park distracția a fost la înălțime, atât la propriu cât și la figurat, rooftop-ul fiind neîncăpător pentru spontanii ce au ales să vină și să petreacă. Oameni mișto, muzică bună, un apus văzut de pe rooftop, acestea au fost ingredientele unei seri memorabile.

 

 

Acum 2 săptămâni #Spontan-ul s-a mutat la Thesaurus în vie. Gașca de spontani nu s-a speriat de distanța de 30 km până la nouă locație și a ales să vină în număr mare acolo, să bea vin, să asculte muzică bună și să aibă parte de un apus de senzație văzut din vie.


Farmecul acestui concept este acela că aduce împreună prieteni în locuri neconvenționale pentru socializare.
Seria party-urilor spontane este abia la început.
Can’t wait to be #spontan again! See u there!

Photos: Spontan Events

You May Also Like

Festival of Lights, un spectacol extraordinar de lumini, proiecții artistice, artificii și jocuri de lasere.

Electroruga de Buzad 2019

Timișoara Street Food Carnival

5 locuri instagramabile din Timișoara