Timișoara Street Food Carnival

În weekendul acesta e Timișoara Street Food Carnival, un motiv bun să ieși la Muzeul Satului Bănățean, în locația perfectă pentru trei zile de muzică bună, mâncare și distracție. Cu un line up deosebit, Timișoara Street Food Carnival este un eveniment pe care nu trebuie să îl ratezi.

Printre cei care se vor asigura că veți avea la activ câțiva km dansați se numără Morcheba, Vama, Subcarpați, Sonique, Golan, Asia Doub Foundation Sound System, Gojira &Planet H, K-lu, Cred că sunt extraterestru, Basska, Chicane DJ Set și mulți alții.

În cadrul festivalului vor fi fi 3 scene; Main stage, Barn stage și  Carousel stage.

În prima zi a festivalului, vineri 10 mai, la Main stage vor cânta Asia Doub Foundation Sound System, Subcarpați și Gojira &Planet H, în timp ce la celelate două scene vor concerta K-lu, Cred că sunt extraterestru, Basska.
Sâmbătă, 11 mai va f rândul celor de la Chicane DJ Set, Vama și Golan să fie pe Main stage, în timp ce Sonique va fi fi la Barn Stage. 
Duminică, 12 mai, Morcheba va fi atracția zilei pe Main stage împreună cu Nouvelle Vague și Naru.

În privinta mâncării, la Timișoara Street Food Carnival va puteți delecta cu o diversitate de feluri, de la burgeri la fructe de mare, de la mâncare asiatică la mâncare mexicană. În ceea ce mă privește sigur nu îi voi rata pe cei de La Finca Alioli care au cea mai bună paella, Drunken Squid cu fructele lor de mare demențiale și cei de la Camionetta a căror pizza este este delicoasă, ca la mama ei acasă în Italia.

Biletele le puteți achiziționa de aici. Prețul unui abonament pe toată perioada festivalului este de 79 lei, în timp ce biletele pe o zi costă 39 lei. Mai este și oferta de Family Pack (2 adulți și 2 copii pe toată perioada festivalului) la prețul de 158 lei.

Accesul este permis în locație în perioada 10-12.05.2019, începând cu orele 12:00, până la finalizarea programului zilnic anunțat. Accesul zilnic în locație se realizează pe bază de invitație, abonament sau bilet zilnic. Posesorii de abonamente la festival sunt rugați să își preschimbe abonamentul cu o brățară de acces în festival și să își păstreze brățara de acces pe perioada celor 3 zile de eveniment. Preschimbarea se poate face atât la față locului cât și zilele acestea la Iulius Mall unde este un stand special amenajat. Brățările nu se înlocuiesc în caz de scoatere sau distrugere intenționată. Accesul minorilor sub 10 ani este gratuit pe toată perioada festivalului.

Mai jos va las câteva poze pentru a vedea cum a fost la The Carnival 2018 în București.

Weekendul acesta, Timișoara vibrează la Street Food Carnival! Ne vedem acolo!

Photos: carnival.ro, facebook (Morcheeba, Vama, Subcarpati, Sonique )

You May Also Like

Festival of Lights, un spectacol extraordinar de lumini, proiecții artistice, artificii și jocuri de lasere.

Electroruga de Buzad 2019

5 locuri instagramabile din Timișoara

Septembrie cu iz de Plai