Septembrie cu iz de Plai

Dacă e septembrie e Plai, dacă e Plai e un motiv bun să ieși la Muzeul Satului Bănățean, în locația perfectă pentru pentru trei zile de muzică bună, workshop-uri și o serie de activități outdoor.
Plai este un festival de muzică, la fel cum este în egală măsură un loc plin de activități menite să nască pasiuni. În acest weekend la Muzeul Satului Bănățean vă puteți bucura de concerte, două seri de after party, proiecții de filme, precum și workshop-uri și ateliere.
Printre cei care se asigură că veți avea la activ câțiva km dansați se numără Blitz the Ambasador, Paris Combo, 9 Bach, Orkesta Mendoza, Linker E Os Caramelows, Tzuc și alții.


Ne pregătim de trei zile de reverie, muzică bună și artă pe pâine. Pe parcursul festivalului veți putea viziona o serie de proiecții de filme printre care Women in sink, Nora, Children of the Gaza War, The Supreme Price, Searching for Sugar Man.

Biletele le puteți achiziționa de la Ambasada, din librăriile Cărturești sau din rețeaua Eventim. Până miercuri, 13.09 prețul unui bilet este de 68 lei, iar al unui abonament de 118 lei. Abonamentul asigură accesul la toată experienţa PLAI: concerte, nocturnal grooves, spectacole de teatru, workshop-uri și ateliere, proiecţii de filme, expoziţii, foodcourt şi toată diversitatea de activităţi şi distracţie pe care PLAI le oferă în fiecare an.
În perioada festivalului prețul unui bilet este de 78 lei, iar pentru două zile (adică sâmbătă și duminică) este de 98 lei.

Weekendul acesta, Timișoara vibrează la Plai! 

Mai jos este harta festivalului astfel încât să nu vă rătăciți.

 

You May Also Like

Festival of Lights, un spectacol extraordinar de lumini, proiecții artistice, artificii și jocuri de lasere.

Electroruga de Buzad 2019

Timișoara Street Food Carnival

5 locuri instagramabile din Timișoara